ارسال پاسخ 
ba vojoode bug boodan damage warrior vaghean zeshte :D
08-25-2012, 04:10 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-25-2012 04:10 PM، توسط Cortex. دلیل ویرایش : )
ارسال: #51
آفلاین
RE: ba vojoode bug boodan damage warrior vaghean zeshte :D
اگه اینجوری نبود این همه آلیاسن نمیومد هورد و وتعداد هورد ها هم 1500 تا بیشتر آلیانس ها نبود Smile
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-25-2012, 04:14 PM
ارسال: #52
آفلاین
آره بابا شما هورد ها اصلا پاک و فرشته هستین بپا همین الینس های ترسو نیان کثیفتون کننTongue
08-27-2012, 10:48 AM
ارسال: #53
آفلاین
(08-06-2012 09:48 PM)hack نوشته شده توسط:  
(08-06-2012 08:09 PM)Priest نوشته شده توسط:  سلام.
گفتی دمیج Warrior باگه ! کجاش باگه مگه ؟؟ ExclamationExclamationUndecided

سلام دوست من
من بهت پیشنهاد میکنم برو سرورهای مثل مونستر و مولتن که الان در بلاترین رده از سرورهای فیکس دنیا هستن رو نگاه ببین اونجا wriorr با بهترین ایتم های به قول دوستان pvpوpve رو نگاه کن ببین چطور دمیج میزنن
اون وقت فرق دمیج فیکس و باگ رو میفهمی که دمیج warr اینجا باگ هست یا نه

در این سرور دمیج wrr باگ هست نیازی به گفتن نداری کاملا پیدا هست
در این سرور 3کلاس هنوز مشکل داری یکی والک.واریورdk blood
در کل اگه اینطور نبود من دیگه داخل این سرور بازی نمیکنم و 6تا هیرو که اینجا دارم رو پاک میکنم یا میدم به سرور
فقط برو یه نگاه بکن
با تشکر
پس دعا کن ادمین فیکس کنه. من خودم تو monster با DK دو تا Warrior رو باهم میزدم اینجا هم که ماشالا باگه. warrior arms همینجوری الکی الکی 40k 40k میزنه.

[تصویر:  59551014852277299013.jpg]
09-03-2012, 10:53 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-03-2012 11:20 PM، توسط Melfurion. دلیل ویرایش : )
ارسال: #54
آفلاین
(08-08-2012 05:39 PM)hack نوشته شده توسط:  با سلام خدمت جم عزیز و هم یه دوستان
جم عزیز من خودم واریور باز نیستم که با وریور بازی کنم ورایور هم دارم ولی شاید تا الان 20روز بهاش بازی کرده باشم
من خودم با واریور دویل دادم رو من 120 دمیج زده اخه کجا دیدی که واریور انقدر دمیج بزنه
دوستان دارن میگن از هک دمیج استفاده میکنن په این هک دمیج چی هست که ما هرچی گشتیم پیدا نکردیم اگه شما میدونید لینک بزارید تا ما هم استفاده کنیم!
انشا...دویل میکنم یا ss یا فیلم میگرم میزارم اینجا که که مشهاده کنید
درکل با تشکر از زحماتی که برای سرور میکشید

با سلام

بنظرم رسید بد نباشه یه دخالتی بکنم

1-درباره دمیج هک از نرم افزار Wep Peroاستفاده میشه !(البته کار کردن باهاش فوقالعاده سخته جون نیاز به فیلتر نویسی داره -بنده فیلم اموزشیش رو در باره شمن دارم که اگه لازم شد اپ میکنم واستون ..البته سوای داستان فیلتر نویسی :دی..چون اصلا خوشم نمیاد رواج پیدا کنه باگ زدن در سرور!)

2- در باره دمیج wariior
الف-ریسایلنس اینجا درست کار نمیکنه (نمیگم کاملا باگ هست اما درست هم کار نمیکنه ) این یک دلیل برای دمیج خوردن زیاد شما دوستان از warrior

ب-warriorفول Epice با masstery 12 تا 15% (البته امیدوارم دوستان قابلیت مستری warرو درک کرده باشند>>Fury<<و صد البته که این موضوع در حالت یوز بودن تمامی چنسهای ممکن است.ونکته مهم اینه که همچین وریری با این مستری یک سوپر هیرو هست !)میتونه دمیجی در حدود 80 k به هیروی cloth پوش بده !... در باره 120kحتمن از Wep pro استفاده شده

3- دوستان عزیز من اینقدر به سرور و ادمین بیچاره در مورد این چیزها گیر ندید این پچ (4.0.6) در خود بلیزز هم مشکلات فراوانی داشته !!

[تصویر:  129085_4604a12197c65874.png]
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط hack ، miladsama ، hoseindk ، Paragon ، Dream
09-04-2012, 12:38 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-04-2012 12:54 AM، توسط hack. دلیل ویرایش : )
ارسال: #55
آفلاین
سلام منون از نظر خوبت مخصوصا توضیحاتی که در مورد واریور دادید
ولی این نرم افزار Wep Pero شانسی هست که کار کنه یعنی 5% داری کار کنه تو این سرور ولی در بعضی از سرورها به صورت 100% کار میکنه حالا نمیدونم مشکلش از کجا هست
ولی یه ورژن داری برای 3.3.5 خیلی خوب کار میکنه
باز خوبه شما به این نرم افزار Wep Pero اشاره کرد
این نرم افزار یک ورژن دیگش که قبلا در 2.4.3 و 3.3.5 بود برای کپی کردن ایتم الان یک نسخه هم برای کاتا هم امدی که با هاش میشه ایتم کپی کرد که متاسفانه در این سرور به صورت 100% کار میکنه اگه راهی برای جلو گیریش هست اقدام کنید که استفاده نشه من به شخصه امتحان کردم کار کرد
ولی از انجایی که با این ترفندهازیاد موافق نیستم دیگه استفاده نکردم
جلو این هم بگیرید
اگه خواستید اسم نرم افزار رو پیام خصوصی میکنم

[تصویر:  aw6gu4dfjnnlp1rtl.jpg]
09-04-2012, 07:46 AM
ارسال: #56
آفلاین
سلام من کلا چیزی از چیت سرم نمیشه یه سوال داشتم میخواستم ببینم که نرم افزاری هم هست که باعث شه کمتر دمیج بخوری چون من با یه دودو دوئل کردم دفه اول ترکید دفه دوم انگار dk شده بود رو حالت مونکین 10k هم نمیخورد

طالبای پریست کلیک کنن
09-04-2012, 08:18 AM
ارسال: #57
آفلاین
(09-04-2012 07:46 AM)alirez32a نوشته شده توسط:  سلام من کلا چیزی از چیت سرم نمیشه یه سوال داشتم میخواستم ببینم که نرم افزاری هم هست که باعث شه کمتر دمیج بخوری چون من با یه دودو دوئل کردم دفه اول ترکید دفه دوم انگار dk شده بود رو حالت مونکین 10k هم نمیخورد

سلام بله

ببینید دوست من نرم افزار wep pro فقط برای wow طراحی نشده ..
اینکه چه کارایی هایی داره باید بگم بسته به علم فیلتر نویسی داره چون در باره همه چیز میشه ازش استفاده کرد....

دمیج.اچپی.گلد.کپی ایتم.انسولباند کردن ایتمها .و.....

همونطور که گفتم بسته به فیلتری که براش مینویسی کار بخصوصی رو انجام میده....
اما همچنان که گفتم کاریست بس دشوار که فقط برای کسانی که اطلاعات تئوری جامعی در باره برنامه نویسی و هک دارن امکان پذیر هست یا مگه اینکه فایل فیلتر مورد نظر رو گیر بیارن و ازش با گزاشتن چند تیک استفاده کنند ..

در پایان از همه دوستان خواهش میکنم در صورت مشاهده هر مورد مشکوک سریعا اس اس گرفته و به مسولین گزارش بدبد تا تلاش باقی پلیر ها یی که برای بدست اوردن گلد یا ایتم مورد نظر زحمت میکشن با مسخره بازی های این افراد سود جو حدر نره ...

خطاب به امسال دوستانی که از چیت استفاده میکننند :
خوب برید یک سرور افلاین واسه خودتون ران کنید . اینطور ایتم دار شدن بی زحمت لذت بازی رو از بین میبره سره خودتون رو دارید کلاه میزارید!!Huh

[تصویر:  129085_4604a12197c65874.png]
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط Paragon ، Dream
09-04-2012, 08:43 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-04-2012 08:45 AM، توسط Priest. دلیل ویرایش : )
ارسال: #58
آفلاین
(08-10-2012 11:12 AM)alirez32a نوشته شده توسط:  بدبخت priest shadow چون مانا کم نمیاره فقط میگین باگه بقیه چیزاش فیکس بشه فک کنم نظر سنجی برای حذف priest بزارید
همین مانا regenesh نباشه فلج میشه Smile تو یه سرور دیگه priest بازی میکنم در BG بعد هر combat باید بشینم واسه drink
تازه اگه priest ماناش تموم نشه راحت هیل میده خودشو!! Angry یه ترینکت باگ هست که ماشالا اکثر priest ها دارن اینو ، اونم فیکس بشه damagesh هم کم میشه Smile

[تصویر:  59551014852277299013.jpg]
09-04-2012, 10:02 AM
ارسال: #59
آفلاین
(09-04-2012 08:43 AM)Priest نوشته شده توسط:  
(08-10-2012 11:12 AM)alirez32a نوشته شده توسط:  بدبخت priest shadow چون مانا کم نمیاره فقط میگین باگه بقیه چیزاش فیکس بشه فک کنم نظر سنجی برای حذف priest بزارید
همین مانا regenesh نباشه فلج میشه Smile تو یه سرور دیگه priest بازی میکنم در BG بعد هر combat باید بشینم واسه drink
تازه اگه priest ماناش تموم نشه راحت هیل میده خودشو!! Angry یه ترینکت باگ هست که ماشالا اکثر priest ها دارن اینو ، اونم فیکس بشه damagesh هم کم میشه Smile

من خودم تو مولتن priest بازی میکنم با این که فیکس هست باز مانا کم نمیارم تازه اگرم پریست فیکس بشه نیازی به اون ترینکت نداره

طالبای پریست کلیک کنن
09-10-2012, 12:00 AM
ارسال: #60
بابا طرف از الیانس اومده هورد تانکش فول 372 نمیدونه زیر هر باس باید چکار کنه...یا طرف ادعا میکنه از روز اول هورد بوده ولی حتی 1 نفر وسط ارگریمار ندیددش و حالا اومده فول 372... بخدا مشکل سرور این نیس که وریور باید 10k میزد 12k زد.مشکل اینایین که اینجوری میان لذت بازیو از همه میگیرن
دوست عزیز negima شما اگه به نظرت لاک باگ نیس یه سر چنج بده هورد بیا ببین گیلد ما با اینهمه وریور فول dps 1 یه وارلاک با 4 تا آیتم 372 هستش!!!
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا